Cakejes met appel en walnoot
Recept voor: 10 cupcakes
Bereidingstijd: 10 minuten voorbereiding en 25 minuten oventijd
Ingrediënten:
125 gram zelfrijzende bloem
125 gram boter
125 gram fijne suiker
2 eieren
vanillepeultje, zaadjes er uit gehaald
2 eetlepels volle melk
appel
enkele walnoten
Bereidingswijze:
Heel eenvoudig: keil alles, behalve de melk, appel en walnoot in een kom en mix tot een luchtige massa.
makkelijk: alles in 1 kom |
mixen tot een luchtige massa |
Roer er voorzichtig de melk, appel en walnoot door, tot alles goed gemengd is. Vul cupcakevormpje tot 2/3de met het deeg.
mijn ijverige helper (en voorproever)! |
Zet in een voorverwarmde oven van 165 graden gedurende 25 minuten. Lik de beslagkom en lepel proper terwijl de heerlijke geur van versgebakken cupcakes de keuken vult. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze even afkoelen (als je zolang kan wachten). Probeer ze nu niet allemaal in één keer op te eten. Succes hiermee!
Wat een heerlijke blog!
BeantwoordenVerwijderenBedankt! Heel leuk om te horen!!
BeantwoordenVerwijderen