Pizza met chorizo, geitenkaas en rucola
Recept voor: 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten voorbereidingstijd en 20 minuten oventijd
Ingrediënten:
1 rol pizzadeeg
150 gram chorizo
100 gram zachte geitenkaas
70 gram rucola
1 potje tomatensaus
10 zwarte olijven; zonder pit en in schijfjes
1 bol mozarella
1 eetlepel oregano
Bereidingswijze:
Warm de oven voor op 190 graden.
Rol het pizzadeeg met bakpapier uit op een bakplaat. Besmeer de pizzabodem dun met tomatensaus.
Snijd de chorizo in dunne schijfjes. Leg ze op de pizza. Brokkel de geitenkaas boven de pizza, samen met de olijven. Snijd de mozarella fijn en beleg hiermee de pizza.
Bestrooi het geheel met oregano.
moeilijk om een smakelijke foto te nemen... |
Bak de pizza ongeveer 20 minuten in de oven. Beleg met de verse rucola. Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten