zondag 13 januari 2013

De allereerste!

Mijn blog, een leeg canvas, maar niet voor lang meer. Weldra wordt mijn allereerste bericht geplaatst en is mijn blog geen droom meer, maar werkelijkheid! 

Ik volg al jaren actief allerhande kookblogs, probeer regelmatig recepten uit die ik her en der oppik, en wil nu zelf mijn probeersels met de wereld delen. Mijn bedoeling is om eerst en vooral mijn dagdagelijkse kooksels op jullie los te laten. Maar daarnaast wil ik jullie ook deelgenoot maken van restaurantbezoekjes, uitgeteste producten, dus zowat alles in de culinaire sfeer. Hopelijk genieten jullie met mij mee! Nu enkel nog volgers voor deze blog vinden en dan komt alles in orde ;-)

Jullie zullen zien dat ik nog regelmatig zal sleutelen aan het uiterlijk van deze blog. Het is voor mij een fase van uitproberen, kijken wat leuk is en wat niet, wat de mogelijkheden zijn.

In ieder geval bedankt om een kijkje te nemen. Hopelijk kom je nog eens terug op bezoek! 

4 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je bij ons, de bloggers, bent gekomen! Als je vragen hebt over de lay out of tools die je aan je blog wil toevoegen, kan je altijd bij mij terecht. Voor mij duurde het in het begin een eeuwigheid voor ik alles doorhad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt! Het is inderdaad niet makkelijk om alles uit te zoeken. Als het goed is, stuur ik je morgen een mailtje met een aantal vraagjes. Lief dat je wil helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, wat leuk! Welkom! :)
  Ben je ook op Twitter te vinden?

  Veel plezier & succes met je blog! :)

  Groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Maaike!
  Momenteel ben ik enkel te vinden via Facebook, maar wie weet ;-)
  Bedankt om een kijkje te komen nemen!

  BeantwoordenVerwijderen